• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Ekološki proizvodi

Datum objave:
Ekološki proizvodi

Očuvanje okoline i sigurnost uz Sutter Zero ekološke proizvode.

Porodica proizvoda Sutter Zero

Suočavanjem sa izazovima XXI. veka, mi smo počeli sa opširnijem kampanjom u cilju ponude naše ekološke asortimana, koji dobijaju veći i veći naglasak u čišćenju.

Naš strategijski partner Sutter Professional, koji poseduje više od 50 godina prošlosti, sa italijanskim srcom i švajcarskom preciznošću posedujuća multinacionalna firma,reagirajući na problemama  XXI. veka,već godinama razvija, proizvodi i distribuira ekoloških proizvoda sa imenom Zero, koji veći deo poznato od strane naših partnera i koriste isti.

Da bi čuvanje ekologije mogao da postane više naglasnije preko korišćenja ekoloških proizvoda i da među izbora proizvioda budu i ekološki proizvodi, bitno je da se pokaže i objasni prednost proizvoda sutte Zero i svaki oblast gde se koristi široki asortiman tih proizvoda.

Inovacija ekoloških proizvoda je bio jedan stari san Sutter Profesionala, stoga ekološki svesnost stoji u centrali firmine sve inovacije i razvijanja. Proizvodi su ušli u promet pod imenom Zero u 2015.godini. U toku vremena orginalna receptura, boja i asortiman u maloj meri se menjalo, ali u bazama što se tiče karakteristike ostala ista:

Svi proizvodi su biološki razradjivi i u uslovima aerob kao i uz uslovima anaerob okruženju.

  • U proizvodima teški metali ostaju ispod bezbednostne granice, koji mogu da budu uzrok razne alergije, i ni jedan proizvod ne sadrži nikla, hrom i kobalt.
  • Materijali, koji su korišćeni u toku proizvodnje su bezbedni i uopšte ne ili samo u minimalnoj količini sadrže alergene, zato kod Zero artiklima uopšte nije potrebno da se koristi etiket vezano za upozorenja alergetičnog reakcije
  • Zero proizvodi ne sadrži paraben. Važno je to naglasiti, jer u kozmetici isto može da se koristi u maloj količini zbog ima štetno dejstvo na endokrin sistem.
  • Nisu opasni, stoga proizvedeni su od potpuno prirodnog materijala, koji materijal je biološki razrađiv.
  • Dermatološki testiran i odgovara pregledu kožne toleranicije.

Sutter Professional Zero je pravo rešenje za sve površine.

Ekološki proizvodi

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.