• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Klinike

Datum objave:
Klinike

Bolnice i klinike su jako bitne u lečenju ljudi. Bolnički ustanovi svugde se trude da razvijaju i poboljšavaju rad s jedne strane, a sa druge strane da prate nove tehnologije u medicini, naravno i nastoje da usavršavaju zaposlene sve u cilju pružanja visoko kvalitetne zdravstvene usluge svim kategorijama stanovništva.

Pokušavamo i mi da doprinemo tog cilja svakako sa našim proizvodima. Imamo u našoj ponudi vrlo kvalitetna medicinska rolna, koja se koristi u tokom lečenja, naprimer prilikom izvršenja raznog ultra zvučnog pregleda. Uz to možemo nuditi takozvani držač medicenske rolne, koji se stavlja na krevet naprimer u cilju lakšeg korišćenja.
Zatim tu su i ubrusi jako korisni, jedan od tih je specifičan za bolnice od čistog celuloza, a to je Paberblu složivi papirni ubrus V210. Ovaj ubrus ima prednost u to,i zato je namenjen za bolnice, da papir je u posebnoj ambalaži.

Korisni su i dozatori sa punjenjem, bilo da je to papir ili tečni sapun. U našem asortimanu mogu da se nađe svako za sebe najbolji oblik toalet papira bilo da je to u rolni ili složeni. Isto tako ubrus koji se koristi u dozator može da bude u formi rolne ili složeni. Tečni sapuni su u plavoj i u belij boji, koji se takođe koriste svakodnevno u bolnici.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.